Меблі в стилі Hi-Tech

18.01.2016

Меблі в стилі Hi-Tech, сучасно та комфортно

Інтер'єрний стиль Hi-Tech вже більше 40 років радує любителів простоти та багатофункціональності. Це штучний напрямок, який передбачає наявність множинних декоративних елементів в оформленні приміщень житлового типу.

Интерьерный стиль Hi-Tech уже больше 40 лет радует любителей простоты и многофункциональности. Это искусственное направление, не предполагающее наличие множественных декоративных элементов в оформлении помещений жилого типа.

Меблі Hi-Tech легко впізнати за чіткими та геометрично витриманими формами. Для виготовлення меблів рідко використовують натуральні матеріали. Відмінною рисою даного стилю вважаються хромовані та глянсові елементи, що гармонійно виділяються при яскравому освітленні.

Меблі в стилі Хай-тек легкі, практичні і неймовірно стильні. Предмети інтер'єру мають нетипові форми, легко трансформуються. Багато хто вибирає меблі даного стилю за її здатність перевтілюватися, а також економити простір. Завдяки технічним новинкам спальне місце може розкладатися за допомогою пульта, а шафа відкривається однією бавовною. У спальні не варто шукати великі м'які дивани, величезні шафи, комоди та численні прикраси. Цей стиль – повна протилежність традиційно облаштованому спальному місцю.

Центральне місце у спальні відведено ліжку, але воно не основний акцент інтер'єру. Hi-Tech – уособлення мінімалізму, тому спальне місце має геометрично правильні форми. Як правило, ліжко вбудовують у стіну, яка може висуватися або складатися. Громіздкі шафи замінені зручними вбудованими шафками та полицями. Скляні тумбочки та столи роблять приміщення легким та просторим.

Мебель в стиле Hi-Tech, современно и комфортно

Предмети інтер'єру для вітальні в стилі Хай-тек прості, але при цьому багатофункціональні. М'які меблі відрізняються низькою посадкою, часто її доповнюють хромованими або сталевими деталями. Столи та стільці мають сталеві ніжки незвичайної форми та різні технічні пристрої. Гармонійно облаштувати вітальню допоможуть дзеркальні поверхні та абстрактні зображення.

На всі 100% виявити оригінальність стилю вийде на кухні. Приміщення облаштовують інженерними та технічними досягненнями, але всі вони приховані під вбудованими полицями. За таким же принципом оформлюють і ванну кімнату. Усі речі зберігаються у таємних нішах. Передпокій у стилі Хай-тек має мінімум меблів, але полиці та висувні ящики мають бути достатньо місткими.

Головним елементом інтер'єру, оформленого у стилі Hi-Tech, є меблі. Важливо підбирати предмети інтер'єру строго під стиль та колірну гаму оздоблення приміщення, адже від цього залежить, наскільки гармонійним буде загальний вигляд житла.

Ми з радістю зробимо складання або ремонт меблів вдома, телефонуйте нам і Ви обов'язково будете задоволені!

Комментарі

Пока нет комментариев

Написати комментарі



>