Процес збирання комода

12.10.2016

Процес складання комоду складний та тривалий, ця робота потребує відповідного досвіду. Інакше збирання затягнеться на тривалий час. Крім того, можливі помилки в роботі: навіть якщо їх можна виправити, це неминуче позначиться на якості  кріплення і, як наслідок, зменшить термін служби комода. Тому цю послугу краще замовити у спеціалістів.

Послідовність збирання:

Складання каркаса комода. Цей каркас, як правило, складається з кришки, бічних панелей (боковин), нижньої панелі (дно) та задньої стінки. У кришку і нижню панель монтуються елементи кріплення, за допомогою яких встановлюються бічні панелі. Як правило, це дерев'яні шканти та металеві кріплення (мініфікс, рафікс, конфірмати). Задня стінка монтується після перевірки діагоналі корпусу комода!;

  • Складання ящиків. Це більш трудомістка операція, ніж збирання каркаса комода. Кожен ящик включає фасад, дно і бічні стінки. Принцип їх складання той же, який використовується при монтажі основи – застосовуються шканта та штоки ексцентрика або інші металеві кріплення. Якщо бічні стінки садяться на шканти, необхідно дотримуватись підвищеної акуратності, щоб при забиванні їх молотків не пошкодити кріплення і не пробити наскрізь шкантом панель ДСП. Крім того, слід уникати ударів молотка по кришці та стінках, щоб не залишити на них вм'ятини, для цього потрібно використовувати киянок. Після збирання ящиків, до їх фасадів прикріплюються ручки;

  • Заключні операції. На внутрішніх стінках бічних панелей встановлюються напрямні (роликові, кулькові або приховані монтажі). Їхня кількість повинна збігатися з числом ящиків, по парі на кожну ящик. Самі салазки кріпляться на нижніх кутах скриньок. Всі ці елементи монтуються за допомогою єврогвинтів або шурупів. Далі до нижньої панелі комода прикріплюються ніжки. При необхідності на цьому етапі підтягуються кріплення, щоб забезпечити конструкції необхідні жорсткість і стійкість. Після цього по встановлених напрямним ящики акуратно вставляються в комод.

Комод - туалетный столик

Після завершення складальних робіт перевіряється стійкість встановленого комода. Необхідно переконатися у відсутності перекосів та щільному приляганні всіх деталей комода один до одного. Заключна операція – встановлення пластмасових заглушок на капелюшках гвинтів та ексцентриків (як правило, вони постачаються в комплекті з комодом). Також треба перевірити чи не впаде комод при відкритті кількох ящиків, якщо нестійкість прикріпіть комод до стіни.

Якщо ви придбали новий комод або плануєте переїжджати в іншу квартиру чи будинок, рекомендуємо замовити послугу збирання комода в нашій компанії. Наші майстри швидко приїдуть до вас. Завдяки своїй високій кваліфікації, великому досвіду виконання подібних робіт та оснащеності всім необхідним інструментом вони здійснять монтаж комода в стислі терміни та з високою якістю. Співпраця з нашою компанією – гарантія тривалого терміну служби ваших меблів!

ДЗВОНІТЬ ПРЯМО ЗАРАЗ!

(044) 227-69-21 или (093) 529-25-99 

Комментарі

Пока нет комментариев

Написати комментарі



>