Складання меблів вдома

26.09.2016

Складання меблів: робити самим чи запросити майстрів?

Складання меблів - це тривалий, багатоетапний процес, що вимагає не тільки фізичної сили, а й певного досвіду, знання багатьох нюансів, вправності. Іноді проведення складальних робіт входить у вартість домашніх меблів, але найчастіше ця послуга відсутня або пропонується меблевим салоном за окрему, часто дуже високу, плату. У цьому випадку існує два варіанти - здійснювати складання меблів вдома самостійно, або запросити майстрів-професіоналів. Якщо ви хочете, щоб вона була зібрана правильно, якісно та швидко, рекомендуємо вибрати другий варіант. За рахунок досвіду, злагодженої роботи та оснащеності спеціальними інструментами наші професійні збирачі за кілька годин виконають обсяг робіт і нададуть гарантію від 12-36 місяців, у звичайної людини складання займе 2-3 дні, при цьому ймовірність помилки у фахівців практично виключена.

Стенка в гостиную

Крім того, якщо меблі конструктивно влаштовані не дуже складно, до них, як правило, не прикладається докладна збірна інструкція. Часто цей документ складається з одного невеликого аркуша з мінімумом пояснювального тексту та схематичними (часто не дуже зрозумілими непрофесіоналу) зображеннями послідовності операцій. При цьому неправильно зроблена дія може привести всю меблеву одиницю, що збирається в непридатність (наприклад, через поломку кріпильного елемента). Недостатнє закріплення тих чи інших деталей може стати причиною поломки. Якщо меблі включають дзеркала або інші скляні деталі, потрібна гранична акуратність, інакше крихке скло дуже легко розбити. Знання та дотримання цих та інших нюансів – необхідна умова якісного складання. Це ще один аргумент на користь запрошення професіоналів.

Куди звернутись?

Ми "Pro-Master" здійснюємо складання вдома всіх різновидів меблів – кухонних наборів, корпусних та м'яких меблів, розсувних та розстібних шаф, «стінок» для вітальні. Крім того, наші майстри за бажанням замовника можуть підключити побутові електричні прилади, сантехнічне обладнання, встановити настінні та стельові карнизи, полиці, жалюзі. Вони мають великий досвід збирання меблів на дому у клієнтів, вони оснащені повним комплектом професійного інструменту.

Чи плануєте придбати нові меблі або переїхати на нове місце? В обох випадках вам необхідна послуга збирання меблів вдома, а в разі переїзду, крім того, потрібно демонтаж меблів та його перевезення. Ми вирішимо всі ці завдання в короткий термін, а ви можете побути з сім'єю, приємно та з користю для себе провести цей час.

ДЗВОНІТЬ ПРЯМО ЗАРАЗ!

(044) 227-69-21

(093) 529-25-99 

Комментарі

Пока нет комментариев

Написати комментарі



>