Складання вбудованих шаф купе

24.05.2016

Якщо вам потрібна якісна, оперативна збірка вбудованих шаф купе, можете сміливо звертатися до нас за послугами. Наша команда установників – досвідчені співробітники, готові взятися за будь-який обсяг та складність роботи.

Встроенный шкаф купе

Шафа-купе, на нашу думку, найпрактичніша річ, яку тільки могли вигадати меблеві архітектори. Це містка, ергономічна, красива модель, в ній вміщаються предмети будь-якого призначення - постільні речі, одяг, домашня техніка, іграшки, дитячі речі, книги, дрібні предмети і т.д. що складається з безлічі частин та деталей. Головне завдання при його придбанні - надійна та міцна фіксація всіх компонентів.

Як проводиться складання вбудованих шаф купе?

Перше, що необхідно - зібрати корпус, тільки потім встановити на нього треки для дверей. Шафа високих моделей потребує кріплення на додаткових монтажних куточках, прикріплених до стіни. Потім починається встановлення ящиків, планок, панелей, полиць усередині конструкції. На останньому етапі проводиться монтаж дверей.

Основні операції при встановленні шафи:

  • з'єднання частин корпусу,
  • фіксація розсувної конструкції,
  • налагодження рухомого механізму,
  • монтаж дверей та обмежувачів.

Інші види послуг – виріз плінтуса, встановлення додаткових компонентів, що не входять до моделі, можуть бути виконані на місці на вимогу замовника. Майстри працюють із будь-яким видом матеріалу – дерев'яним шпоном, МДФ, ЛДСП, металом, пластиком, дзеркалом.

Як ви розумієте, зібрати таку шафу одному без навичок досить складно навіть за наявності інструкції та необхідних інструментів. Одна справа зібрати, інша забезпечити виробу надійність, міцність та якісну експлуатацію.

Наша компанія пропонує скористатися нашими професійними послугами.

Переваги виклику наших майстрів:

  • Ми працюємо як з приватними замовниками, так і з окремими компаніями, завжди забезпечуємо високий результат роботи.
  • Гарантуємо акуратне та надійне виконання замовлення. До того ж, на складання ми надаємо гарантійний термін.
  • Жодних похилих дверей, хиткості і скрипу навіть через рік установки!Швидка обробка замовлень. Телефонуйте нам - і наші працівники в той же час з'являться на вашому порозі.
  • На всі послуги ми встановлюємо прийнятні ціни. Запам'ятайте, що якість установки часом важливіша за економію, вберегти нові меблі від несправності та поломки допоможе тільки кваліфікована збірка!


Комментарі

Пока нет комментариев

Написати комментарі



>