Сучасні меблі на замовлення

22.03.2015

Современная мебель под заказ

Кожен із нас хоча б раз зіштовхувався з послугою меблів на замовлення. Дана послуга дозволяє нам виготовити меблі, будь-якого розміру, кольору та форми, що зробить Ваші меблі вишуканими та індивідуальними.

Процес виготовлення меблів на замовлення складається з кількох етапів:

  1. Вимірювання меблів;
    Промальовування дизайну;
    Технічна частина чи конструкторська робота;
    Виготовлення меблів;
    Монтаж у замовника;

Це досить складний і трудомісткий процес, що включає безліч робіт, які вимагають високого професіоналізму і великого досвіду. Для виготовлення меблів ми використовуємо лише перевірені та сертифіковані матеріали. Багато хто не з чуток чув, про згубний вплив на здоров'я людини не якісного ДСП. Ми застосовуємо тільки якісне ДСП класу Е1, цей матеріал не токсичний і може бути використаний у лікарнях, школах та дитячих садках, оскільки абсолютно безпечний та екологічно чистий.

Основною перевагою меблів на замовлення є індивідуальність, кожна людина хоче ексклюзивні та незвичайні меблі, то чого немає ні в кого, в цьому і є величезний плюс даної послуги. Немало важливим моментом є ціна, Ви зможете з легкістю варіювати вартістю, адже можна вибрати бюджетнішу комплектацію, що значно здешевить виріб. До того ж, не треба довго чекати, в середньому процес виготовлення меблів займає близько 14 днів, це не довго, порівняно з постачанням закордонних меблів, що може тривати місяці.

На сьогоднішній день процес виготовлення меблів сильно модернізувався, з'явилося безліч сучасного обладнання, за допомогою якого меблі робляться швидко та якісно. Величезний вибір фурнітури, дозволить Вам наповнити корисними механізмами будь-який виріб, починаючи від шаф купе кінчаючи кухнею - пантографи, вішалки для краваток і штанів, карго, магічні кути, кошики для білизни та ще безліч інших аксесуарів, що дозволяють зробити меблі зручними та функціональними. меблі на замовлення, Ви отримаєте 100% якості та 5 років гарантії, тому що ми впевнені в якості нашої продукції.

Комментарі

Пока нет комментариев

Написати комментарі



>