Стінка для вітальні

02.06.2018

Меблі для вітальні

Всі ми здавна звикли до віталень, як до тих у яких є величезна стінка, сервант, шафа та багато іншого, там ми зберігаємо все те добро, яке роками було нажите нами та нашими батьками. Багато хто з цих речей, швидше за все не використовується або використовується, але вкрай рідко, всі вони покриваються пилом і щоразу при прибиранні Вашої оселі доводиться постійно витирати і витирати полиці від пилу, а там купа книг, ваз, статуеток і багато інших речей, які можна назвати прямо "пилозбірником". Що якщо всі непотрібні речі викинути, а решту перемістити, наприклад: в гардеробну чи комору! Прибрати громіздкі шафи та серванти, перетворити та позбавити кімнату від зайвого мотлоху, зробити вітальню затишною та просторою.

Стенка горка в гостиную

Необхідно грамотно облаштувати кімнату, зробити функціональні та компактні меблі, правильно підібрати кольори кімнати, не використовувати занадто темних кольорів вони візуально стискають простір, для вітальні потрібні світлі тони, вони надають простору. Можна експериментувати з комбінаціями різних кольорів і візерунків, меблі не повинні займати багато місця, вони повинні гармоніювати з інтер'єром і при цьому бути зручними. Продумайте які речі Вам потрібні у вітальні, чим Ви регулярно користуватиметеся, не забивайте вітальню великою кількістю статуеток і книг, це не бібліотека, а місце Вашого відпочинку. Якщо у Вас проблеми з площею квартири чи будинку, мало місця і ніде зберігати речі, не впадайте у відчай, за допомогою наших фахівців можна отримати меблі Вашої мрії.

Наші дизайнери спеціалізуються саме на створенні тих меблів, які будуть функціональними, стильними і затишними. Ми не будемо перевантажувати Вашу кімнату величезними шафами та довгими стінками, ми зробимо вітальню мінімалістичною, де кожен елемент відіграватиме важливу роль.Стенка в гостиную

Стенка в стиле минимализма

Звернувшись до нас Ви отримаєте професійну консультацію, якісні меблі та гарний настрій. Ми допоможемо Вам спроектувати меблі, розробити дизайн, наші збирачі зроблять якісне складання. Ми маємо величезний досвід роботи, ми зробили більше 10000 елементів меблів, наша основна реклама це Ваші позитивні відгуки та рекомендації, нас як хороших фахівців. 

Комментарі

Пока нет комментариев

Написати комментарі



>