Встановлення підсвічування у шафу купе

13.04.2016

Установка подсветки в шкаф купеОстаннім часом під час облаштування житла його власники встановлюють шафи-купе. Це пов'язано з високою функціональністю, практичністю та місткістю таких меблевих виробів. Як додаткові можливості шафи-купе можуть оснащуватися внутрішнім і зовнішнім підсвічуванням. Її можна провести як при встановленні нових меблів, так і змонтувати в шафі, що вже експлуатується. Вибір такої системи залежить від конструкційних особливостей меблів та бажання замовника.

Актуальність підсвічування таких предметів меблів очевидна, оскільки вони мають досить велику глибину і зазвичай розташовані у слабко освітлених місцях. Такі обставини суттєво ускладнюють користування шафою. Подібну проблему допоможе вирішити його оснащення спеціальними освітлювальними пристроями. Особливості такої системи освітлення припускають деякі незручності, пов'язані з управлінням. Використовувати для цього звичайні вимикачі не дуже зручно.

Сьогодні завдання управління освітленням легко вирішується завдяки сучасним технологіям. Використання лазерних датчиків руху дозволяє обходитися без ручних вимикачів. Оптимальним алгоритмом функціонування підсвічування в шафі вважається її автоматичне включення та вимкнення при відкриванні відповідних дверей. Як освітлювальні прилади сьогодні широко використовуються світлодіодні світильники та стрічки, завдяки ефективній роботі, безпеці та економічності.

Установка подсветки в шкаф купе

Проводка, як правило, прокладається в спеціальних пластикових коробах, які встановлюються в невидимих місцях. Якщо як джерело світла використовуються точкові світильники, попередньо слід подбати про місця їх встановлення. Зазвичай вони монтуються в спеціально просвердлені отвори і прикриваються декоративними планками.

Світлодіодну стрічку можна прокласти за контуром або периметром меблевої конструкції, попередньо намітивши найбільш оптимальний варіант її розміщення. Контролер і блок управління також можна легко заховати у відповідній ніші шафи.

Для влаштування підсвічування шафи-купе необхідно визначитися з вибором типу освітлювальних приладів. Якщо варіант зі світлодіодною стрічкою буде найбільш оптимальним, слід придбати потрібну кількість метрів цього виробу, контролер, блок і пульт управління. Установка здійснюється відповідно до правил монтажу світлодіодної стрічки, які заявлені виробником.

Ми з радістю встановимо шафу купе та професійно підключимо підсвічування, телефонуйте нам і Ви обов'язково будете задоволені!

ДЗВОНІТЬ ПРЯМО ЗАРАЗ!

(044) 227-69-21 или (093) 529-25-99 

Комментарі

Пока нет комментариев

Написати комментарі



>