Вибір матеріалу для майбутніх меблів

17.10.2015

Выбор материалов для корпусной мебели

Широкий асортимент корпусних меблів сьогодні надає кожному покупцеві можливість вибору. Навіть важко сказати, які меблі з представлених сьогодні на ринку можуть стати головним атрибутом в інтер'єрі приміщення. Тому при виборі варто звернути увагу на якість матеріалів, з яких виготовлені корпусні меблі.

Сучасні моделі меблів є гарнітурами (комплектами) або модулями (одиночними елементами), в класичних, модернових або будь-яких інших стилях, вони дозволяють створити унікальний інтер'єр, експериментувати з моделями та їх конструктивними можливостями. У продажу є варіанти у вигляді секцій, в основу таких меблів входять готові елементи, для реалізації нестандартного підходу при складанні конструкції.

Також сьогодні кожен покупець має можливість придбати меблі за індивідуальним замовленням. Головна вимога до якості таких корпусних меблів – надійність, довговічність, художнє виконання, відповідність сертифікатам якості. Набірні види найчастіше виконані за спеціальними зразками з каталогів. При цьому кожна модель є красивою, зручною, функціональною і міцною конструкцією. Оздоблення таких меблів покликане відповідати смакам дизайнерів та виробників. Успіх реалізації меблів полягає в тому, що вони виконані професійно та з сучасних матеріалів з дотриманням технології виробництва. Уміння грамотно оцінити меблі при покупці, передбачає знання про матеріали для її виготовлення.

Види матеріалів

Дерево – найпоширеніший матеріал для виготовлення корпусних меблів.

Дерев'яні меблі давно виготовляються у промислових масштабах. Крім того, з дерева виробляють каркаси та фасади, елементи оздоблення та багато іншого. Масив дерева цінних порід – один із варіантів дерев'яних корпусних меблів для сучасного інтер'єру.

Масив дерева має масу переваг (естетичність, солідний вигляд, дороге оздоблення), але в той же час характерні певні недоліки (дорожнеча, схильність до механічного впливу, пожежонебезпечність).

Красиві меблі з масиву дерева відразу привертають увагу до інтер'єру, буквально випромінюючи тепло і відбиваючи статус господаря будинку.

ДСП (деревно-стружкова плита) виготовляється шляхом пресування під високою температурою дрібної стружки та інших компонентів. Даний матеріал дозволяє створити безліч кольорових декорів, що дає можливість величезного вибору кольору, текстур і відтінків ДСП. При виборі ДСП зверніть увагу на його екологічність, цей матеріал при порушенні технології виготовлення і нехтуючи стандартами, може завдати величезної шкоди вашому здоров'ю.

Будьте особливо уважними при виборі виробника, попросіть у продавця сертифікати якості, насамперед уточніть який клас емісії у ДСП. Існує три види (Е0, Е1, Е2, Е3), клас Е0 та Е1 вважається найбезпечнішим, і не завдасть шкоди здоров'ю. У більшості європейських країн цей клас є найбезпечнішим і найякіснішим! Володіючи такою інформацією ви з легкістю виберіть той матеріал, який не принесе вам шкоди, а лише надасть вашим меблям красу і гармонійність.

Вимоги до якості

Не варто забувати і про те, що матеріал для таких меблів повинен відповідати вимогам до статусу і дизайну і повинен мати відповідні властивості, щоб залучити покупця і створити атмосферу високої якості та гармонії. Але вибір завжди залишається за покупцем. Використання цінних порід деревини – дуба, вільхи, берези, бука, клена, вишні, горіха, сосни – дозволяє отримати унікальні за якістю та дизайном моделі меблів, ДСП надасть вашим меблям індивідуальності, на сьогоднішній день це найпопулярніший матеріал, він має близько 5000 декорів. , Та й головна відмінність це ціна, вона в рази доступніша за дерево.

Сучасне вітчизняне меблеве виробництво також не відходить від принципів використання новітніх технологій та сучасних матеріалів, тож купуючи українське ви безсумнівно отримаєте високу якість. При покупці таких меблів складно орієнтуватися тільки на зовнішні характеристики, необхідно обов'язково дізнатися про виробника, про технологічні етапи виробництва.

 Матеріал не обов'язково має бути з цінних порід дерева чи ДСП. Просто до якості будь-якої моделі меблів висувається ціла низка вимог. У спальні вона повинна відповідати вимогам безпеки та екологічності. У вітальні має бути симпатичною, стильною та доречною за стилем. Розбирати меблі за параметрами можна, виходячи з власних уявлень про сучасний, затишний дизайн корпусних меблів.

Якщо ви вже вибрали матеріали та визначилися з дизайном! Сміливо звертайтеся до наших конструкторів і збирачів, ми з радістю виготовимо для вас меблі вашої мрії.

ДЗВОНІТЬ ПРЯМО ЗАРАЗ!

(044) 227-69-21 или (093) 529-25-99 

Комментарі

Пока нет комментариев

Написати комментарі



>